Bepleistering

Uw huis vergt natuurlijk de nodige afwerking. Hier kan u meer informatie over onze nieuwbouwprojecten en renovaties terugvinden.

Elk project wordt zorgvuldig besproken met de klant, de architect en de overige aannemers. Op deze manier loopt uw bouwproject geen onnodige vertraging op en zorgen we ervoor dat het resultaat altijd naar wens is.

Gezinswoningen, appartementen of bedrijfspanden. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg!

Bepleisteringswerken vergen een specifieke aanpak. Hier kan u alles terugvinden over de verschillende bezettingstypes die wij u aanbieden voor de bezettingswerken in uw woning.

Spuitpleister

Voor bezettingswerken gebruiken wij een eenlagige spuitpleister die op muren en plafonds wordt gespoten. Nadien wordt deze rei-recht gemaakt.

Na het uitharden worden alle oneffenheden weggewerkt en wordt de bezetting mooi egaal gemaakt. De hoeken worden afgewerkt met een schaaf.

Nadien wordt de bepleistering nog geschuurd met een vochtige schuurblok waarna het geheel gepolierd wordt.

Cementbepleistering

Voor vochtige ruimtes, zoals badkamers en douchecellen of aan buitenmuren brengen wij een waterafstotende cementpleister aan. Dit garandeert u de nodige afwerking en voorkomt vochtproblemen.

Stucanet

Bij schuine daken en houten welfsels gebruiken we een draagstructuur bestaande uit gelast gaas van verzinkte staaldraden die opgevuld wordt met een vochtabsorberend karton.

Dit wordt dan bepleisterd met 2 lagen om tot een mooie afwerking te komen.

Gyplat

Bepaalde elementen kunnen ook afgewerkt worden door het aanbrengen van gipskartonplaten.

Deze worden bepleisterd met 1 enkele laag pleister.